Nie wiem czy ten fotograf i komis czy inny, wiem jedno: bardzo przyjemnie wygląda i na tej feldze i w środku, gratki i bezawaryjnej jazdy. :wink:
[O1] czy warto kupić takie felgi???
Zwiń
X
-
sprawdz co to za firma dokladnie...
Zamieszczone przez soobekza 700zl na oponach Bridgestone tylko zapomniałem jakie maja rozmiary. dodam że felgi sa proste i w miare nie porysowane
cena przystepna :wink: tylko szkoda ze taki wzor..sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
soobek, Chcesz aby się ładnie prezentowały? Bo nie wiadomo jak te będa leżały. Jeżeli zależy Ci na dobry efekcie, to lepiej dozbierać trochę kasy ( teraz i tak mamy zimę ) i zafunduj sobie coś naprawde przyciągającego oko Nie mówie że te takie nie będą ale ciężko na ślepo
Poproś chłopaków w tym temacie to może Ci je wirtualnie do autka dopasują i będziesz widział jak będa leżały
" Być zwyciężonym i nie ulec, to zwycięstwo.
Zwyciężyć i usiąść na laurach to klęska... " - J. Piłsudski
Komentarz
-
-
felgi to Exclusiv Line - coś takiego jęsli mają ori dekle - firma dośc dobra ! napewno nie hina, która na byle dziursku się skrzywi ! moim zdaniem do skody będą pasować bo mają masywne ramiona ale VT wyjaśni sprawefamilly car na 17 zool ;-)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=389936#389936
Komentarz
-
-
dzięki koledzy za opinie. dekielki na felach sa originalne to mam nadzieje że to faktycznie ta firma co mówi DJTOMEK, a jesli chodzi o VT to musze zrobić zdjęcie mojego szkodnika bokiem bo mam tylko przodem :twisted:
[ Dodano: Pią 04 Gru, 09 19:28 ]
fktycznie to sa felgi tej firmy co pisał DJTOMEK, sprawdzilem w slepach internetowych i chodzą od 340 do 370zł za sztuke to mysle że za 700zl z oponami to nie duzo a napewno jeszcze z 50zl utarguje :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Nawet jak nie masz fotki swojej czeszki z boku to znajdz jakas srebrna na allegro albo www.google.pl grafika i tyle Ja tez mam srebrną czeszkę i jak robili Mi chłopaki VT to zanalazłem gdzieś tam w necie" Być zwyciężonym i nie ulec, to zwycięstwo.
Zwyciężyć i usiąść na laurach to klęska... " - J. Piłsudski
Komentarz
-
Komentarz